O nama

Iako je početak ergele bio baziran na edukaciji novih jahača i pansionu za konje, spektar usluga se vremenom znatno proširio. Uz sertifikovane trenere i asistente, konjički klub Mirela nudi i terensko jahanje, iznajmljivanje kočija, organizovanje proslava na imanju, quad avanture i sl.

Saznaj više

Konjički klub Mirela

Na desnoj obali Dunava, u naselju Belegiš, od 2010. godine Konjički klub Mirela okuplja zaljubljenike u konje, prirodu i avanturu. Osnivač i predsednik kluba, Slobodan Nikolić, je otvorio vrata ergele za posetioce svih starosnih i interesnih sfera. Više od jedne decenije, zajedno sa svojim timom, održava mirnu i porodičnu atmosferu u kojoj su se izgradili kvalitetni jahači i trajna prijateljstva.

Ergela se sastoji iz tri edukativna centra, odnosno dva manježa (60x50m, 35x35m) i hale (50x20m), uz padok sa pašnjakom (160x300m). Konjički klub broji preko 150 aktivnih članova i polaznika škole jahanja. Edukacija se odvija kroz pažljivo osmišljen i prilagođen program, gde je najveći fokus postavljen na bezbednost jahača. Početnici prolaze kroz obaveznu teorijsku obuku (navike konja, hranjenje, priprema opreme, timarenje i sl.), nakon koje pristupaju praktičnom delu tj. vežbama ravnoteže i jahanju.

Ergela je opremljena sa 20 boksova (3x3m) i kupatilom za konje pravljenim po evropskim standardima. U sklopu pansionske usluge, uz konsultaciju sa predsednikom kluba i licenciranim trenerom, dostupno je i uključivanje grla u aktivnosti škole jahanja po dogovorenoj dinamici.

Iako je početak ergele bio baziran na edukaciji novih jahača i pansionu za konje, spektar usluga se vremenom znatno proširio. Uz sertifikovane trenere i asistente, Konjički klub Mirela nudi i terensko jahanje, iznajmljivanje kočija, organizovanje proslava na imanju, quad avanture i sl.

Item 1 of 1