ŠTA SU KOLAČIĆI

Implementacija kolačića je uobičajena praksa na gotovo svim profesionalnim web stranicama, tj. te datoteke se preuzimaju na Vaš računar u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ih ponekad moramo sačuvati na lokalnoj mašini. Takođe, u nastavku ćemo podeliti sa Vama kako možete spečiti preuzimanje kolačića iako to može smanjiti ili 'urušiti' određene funkcionalnosti web sajta.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo iz niza razloga navedenih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za isključivanje kolačića bez potpunog urušavanja funkcionalnosti koje oni dodaju web stranici. Preporučuje se preuzimanje svih kolačića ukoliko niste sigurni da li su Vam isti potrebni ili ne.

ISKLJUČIVANJE KOLAČIĆA

Preuzimanje kolačića možete sprečiti podešavanjem postavki svog pretraživača. Imajte na umu da isključivanje kolačića može uticati na funkcionalnosti web stranica koje posećujete.

POSTAVLJENI KOLAČIĆI

Kolačići vezani za ankete

S vremena na vreme kreiramo ankete kako bismo tačnije razumeli našu bazu korisnika. Pomenuti upitnici mogu koristiti kolačiće kako bi sačuvali osnovne podatke o učesnicima prethodnih anketa.

Kolačići vezani za kontakt formu

Pri slanju podataka putem kontakt forme, postavljeni kolačići mogu zapamtiti vase osnovne podatke u svrhu pojednostavljivanja buduće korespondencije.

KOLAČIĆI TREĆE STRANE

Koristimo Google Analytics koji je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih analitičkih rešenja na web-u. Pomenuti kolačići nam pomažu poboljšati Vaše iskustvo na web sajtu, ispratiti provedeno vreme na stranici kako bismo nastavili sa generisanjem privlačnog sadržaja.

Za više informacija o Google Analytics kolačićima pogledajte oficijalnu stranicu Google Analytics.

S vremena na vreme testiramo unapređenje funkcionalnosti i vršimo suptilne promene na web stranici. Testni kolačići se mogu koristiti kako bi se osigurala doslednost i razumela optimizacija koju krajnji korisnici najviše cene.

Takođe, koristimo link-ove ka društvenim mrežama koji omogućuju povezivanje sa Vašim nalogom. Kako bi oni funkcionisali, društvene mreže postavljaju kolačiće putem naše web stranice. Isti se mogu koristiti za poboljšanje Vašeg profila i kao dodatak osnovnim podacima koji su preuzeti u skladu sa odgovarajućim pravilima o privatnosti.

DODATNE INFORMACIJE

Ukoliko i dalje tražite više informacija kontaktirajte nas putem mail adrese info@kkmirela.rs ili klikom na Kontakt link.